Malzemeler:
- 4-5 adet orta boy kirmizi sogan
- 450 ml elma sirkesi
- 135 gr toz seker
- 24 gr tuz
- 4 adet kuru arnavut biberi ( istege göre)
- 15 adet tane karabiber
- 4-5 adet orta boy kirmizi sogan
- 450 ml elma sirkesi
- 135 gr toz seker
- 24 gr tuz
- 4 adet kuru arnavut biberi ( istege göre)
- 15 adet tane karabiber
Hazirlanisi:
1. Soganlari yarim halka seklinde dograyip kavanozlara dizin
2. Üzerine karabiberleri ve arnavut biberlerini ekleyip sirkesini hazirlayin
3. Bir kabin icine sirkeyi, tuzu ve sekeri alip eriyene kadar karistirin
4. Kavanozlara doldurup kapaklarini kapatin ve en az 24 saat buzdolabinda bekletin
5. 2 - 3 gün bekletme firsatiniz varsa daha lezzetli bir tat elde etmis olursunuz
1. Soganlari yarim halka seklinde dograyip kavanozlara dizin
2. Üzerine karabiberleri ve arnavut biberlerini ekleyip sirkesini hazirlayin
3. Bir kabin icine sirkeyi, tuzu ve sekeri alip eriyene kadar karistirin
4. Kavanozlara doldurup kapaklarini kapatin ve en az 24 saat buzdolabinda bekletin
5. 2 - 3 gün bekletme firsatiniz varsa daha lezzetli bir tat elde etmis olursunuz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder