Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 adet sogan
- 2 adet sivri biber
- 1 adet havuç
- 1 adet havuç
- 2 adet domates
- 1 adet patates
- 750 gr taze bezelye
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 adet kesme seker
- 1 su bardagi tavuk suyu
- Tuz, karabiber
- Sicak su
- 750 gr taze bezelye
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 adet kesme seker
- 1 su bardagi tavuk suyu
- Tuz, karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Küp seklinde dogranmis sebzeleri sirasiyla soteleyin
2. Üzerine salçalari, bezelyeleri ve baharatlari ilave edin
3. Son olarak tavuk suyunu ve gerektigi miktarda sicak suyu ekleyip yemegi pismeye birakin
4. Pisen bezelye yemegini biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Küp seklinde dogranmis sebzeleri sirasiyla soteleyin
2. Üzerine salçalari, bezelyeleri ve baharatlari ilave edin
3. Son olarak tavuk suyunu ve gerektigi miktarda sicak suyu ekleyip yemegi pismeye birakin
4. Pisen bezelye yemegini biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder