Malzemeler:
- 1 kg kabuklariyla haslanmis patates
- 2 adet kirmizi sogan
- 4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, karabiber
- 1 kg kabuklariyla haslanmis patates
- 2 adet kirmizi sogan
- 4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, karabiber
- Maydanoz
Hazirlanisi:
1. Yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun
2. Üzerine salçayi ve baharatlari ekleyin
3. Haslanmis patateslerin kabuklarini soyup dilediginiz büyüklükte dograyip ilave edin ve 2-3 dakika kadar kavurun
4. Maydanoz serpip ister sicak, ister ilik servis edin
1. Yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun
2. Üzerine salçayi ve baharatlari ekleyin
3. Haslanmis patateslerin kabuklarini soyup dilediginiz büyüklükte dograyip ilave edin ve 2-3 dakika kadar kavurun
4. Maydanoz serpip ister sicak, ister ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder