Malzemeler:
- 1 adet karnabahar
- 1 adet karnabahar
- 6 yemek kasigi zeytinyagi/ aycicekyagi
- 1/2 limonun suyu
- 1 tatli kasigi toz sarimsak
- 1 tatli kasigi toz kirmizi biber
- 1 tatli kasigi chili oil (tarifi blog'da)
- 1 yemek kasigi bal
- 1 tatli kasigi tuz
- 2 yemek kasigi galeta unu
Hazirlanisi:
1. Galeta unu haric sos icin bütün malzemeleri bir kaba alip karistirin
1. Galeta unu haric sos icin bütün malzemeleri bir kaba alip karistirin
2. Ciceklere ayirdiginiz karnabaharlari icine ekleyip harmanlayin
3. Galeta ununu ekleyip karistirin ve yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizip önceden isitilmis 220°C derecelik firina verin
4. Karnabaharlar pisip citirlastiginda firindan cikartip sicak tüketin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder