Malzemeler:
- 1 kupa arpa sehriye
- 1 su bardagi haslanmis nohut
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze cesnisi
- 2 kupa sicak su
- 1 kupa arpa sehriye
- 1 su bardagi haslanmis nohut
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze cesnisi
- 2 kupa sicak su
Hazirlanisi:
1. Pilav icin yaglari bir tencereye alip üzerine arpa sehriyeleri ekleyip yaklasik 5 dakika kavurun
2. Sicak suyunu, nohutlari ve tuzlu sebze cesnisini ilave edip kisik ateste pismeye birakin
3. Suyunu ceken pilavi 10 dakika dinlendirin ve karniyarikla birlikte sicak servis edin
1. Pilav icin yaglari bir tencereye alip üzerine arpa sehriyeleri ekleyip yaklasik 5 dakika kavurun
2. Sicak suyunu, nohutlari ve tuzlu sebze cesnisini ilave edip kisik ateste pismeye birakin
3. Suyunu ceken pilavi 10 dakika dinlendirin ve karniyarikla birlikte sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder