Malzemeler:
- 1 kase fasulye tursusu (tarifini blogumuzda bulabilirsiniz)
- 1 adet mor sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi veya ayçiçek yagi
- 1 kase fasulye tursusu (tarifini blogumuzda bulabilirsiniz)
- 1 adet mor sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi veya ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1. Sogani yemeklik dograyip yag ile birlikte bir tavaya alip soteleyin
2. Üzerine fasulye tursusunu ekleyip fasulyeler bir miktar yumusayana kadar sotelemeye devam edin
3. Hazir olan kavrulmus tursusu istege göre ilik veya soguk servis edin
1. Sogani yemeklik dograyip yag ile birlikte bir tavaya alip soteleyin
2. Üzerine fasulye tursusunu ekleyip fasulyeler bir miktar yumusayana kadar sotelemeye devam edin
3. Hazir olan kavrulmus tursusu istege göre ilik veya soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder