Malzemeler:
- 6 adet taze enginar
- 1 adet havuç
- 1 su bardagi taze bezelye
- 1 adet patates
- 1 adet sogan
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- 1 yemek kasigi toz seker
- Tuz
- Sicak su
- 6 adet taze enginar
- 1 adet havuç
- 1 su bardagi taze bezelye
- 1 adet patates
- 1 adet sogan
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- 1 yemek kasigi toz seker
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Küp seklinde dogranmis havucu, patatesi ve bezelyeleri bir tencereye alip al dente pisirin
2. Enginarlari karniyarik tenceresine dizin ve üzerine limon suyunu gezdirin
3. Yemeklik dogranmis sogani zeytinyaginda soteleyin, üzerine al dente haslanmis sebzeleri ekleyin
4. Iki dakika kadar soteledikten sonra enginar çanaklarini sebzelerle doldurun
5. Üzerine tuz, toz seker ve sicak su gezdirip kisik ateste pismeye birakin
6. Soguduktan sonra üzerini süsleyip bir miktar daha zeytinyagi gezdirip servis edebilirsiniz
1. Küp seklinde dogranmis havucu, patatesi ve bezelyeleri bir tencereye alip al dente pisirin
2. Enginarlari karniyarik tenceresine dizin ve üzerine limon suyunu gezdirin
3. Yemeklik dogranmis sogani zeytinyaginda soteleyin, üzerine al dente haslanmis sebzeleri ekleyin
4. Iki dakika kadar soteledikten sonra enginar çanaklarini sebzelerle doldurun
5. Üzerine tuz, toz seker ve sicak su gezdirip kisik ateste pismeye birakin
6. Soguduktan sonra üzerini süsleyip bir miktar daha zeytinyagi gezdirip servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder