Malzemeler:
- 4 adet patlican
- 2 adet sivri biber
- 1 adet chili biberi
- 1 adet sogan
- 1 adet domates
- 5 dis sarimsak
- 500 gram dana kusbasi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- 3 yemek kasigi aycicekyagi
- Tuz
- Karabiber
- Sicak su
- 4 adet patlican
- 2 adet sivri biber
- 1 adet chili biberi
- 1 adet sogan
- 1 adet domates
- 5 dis sarimsak
- 500 gram dana kusbasi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- 3 yemek kasigi aycicekyagi
- Tuz
- Karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Etleri yagda kavurun ve üzerine ince dogranmis soganlari ve sarimsaklari ekleyin
2. Salçalari ilave edip kavurmaya devam edin
3. Dilediginiz büyüklükte sebzeleri dograyip tencereye ekleyin ve tuz ve karabiberle tatlandirin
4. Üzerini gececek kadar su ilave edip kisik ateste pismeye birakin
5. Sicak servis edin
1. Etleri yagda kavurun ve üzerine ince dogranmis soganlari ve sarimsaklari ekleyin
2. Salçalari ilave edip kavurmaya devam edin
3. Dilediginiz büyüklükte sebzeleri dograyip tencereye ekleyin ve tuz ve karabiberle tatlandirin
4. Üzerini gececek kadar su ilave edip kisik ateste pismeye birakin
5. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder