Malzemeler:
- 5 adet havuç
- 5 adet havuç
- 1 adet kabak
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 7-8 yemek kasigi yogurt
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 7-8 yemek kasigi yogurt
- 1/2 cay bardagi ceviz
Hazirlanisi:
1. Havuçlari ve kabaklari rendeleyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiyilmis sarimsagi ve tuzunu ilave edip sebzeler diriligini kaybedene kadar soteleme islemine devam edin
3. Sotelenip sogumus olan sebzeleri bir kaseye aktarin ve üzerine yogurdu ve iri kiyilmis cevisleri ilave edip hepsini güzelce karistirip soguk servis edin
1. Havuçlari ve kabaklari rendeleyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiyilmis sarimsagi ve tuzunu ilave edip sebzeler diriligini kaybedene kadar soteleme islemine devam edin
3. Sotelenip sogumus olan sebzeleri bir kaseye aktarin ve üzerine yogurdu ve iri kiyilmis cevisleri ilave edip hepsini güzelce karistirip soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder