Malzemeler:
- 1 kg patates
- 200 gr kașar peyniri rendesi
- Tuz
- 2 adet yumurta
- 1 kase galeta unu
- Kızartmak için sıvı yağ
- 200 gr kașar peyniri rendesi
- Tuz
- 2 adet yumurta
- 1 kase galeta unu
- Kızartmak için sıvı yağ
Hazirlanisi:
1. Patatesleri hașlayın ve püre haline getirin
1. Patatesleri hașlayın ve püre haline getirin
2. Üzerine rende kașar peynirini ve tuzu ekledikten sonra güzelce karıștırın
3. Pürenize istediğiniz șekli verin ve önce çırpılmıș yumurtalara daha sonra galeta ununa bulayın
4. Bütün püreyi bu șekilde yaptıktan sonra kızgın yağda kızartin veya üzerlerine hafif yag gezdirip önceden isitilmis 220°C derecelik firinda pisirin
5. Dilediginiz soslarla sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder