Malzemeler:
- 3-4 adet kabak
- 500 gr dana kiyma
- 1 ç.b. pirinç
- 1 adet sogan
- Tuz, karabiber, pul biber
*Sosu için:
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 2 s.b. sicak su
- Tuzlu sebze çesnisi
Hazirlanisi:
1) Kabaklari bölüp içlerini oyun
2) Ayri bir kasede iç harci için rendelenmis sogani, pirinci, kiymayi ve baharatlari karistirin
3) Kabaklari harçla doldurup tencereye yerlestirin
4) Sos malzemelerini bir kabin içinde karistirip tencereye aktarin
5) Yemegi kisik ateste pisirip biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
10 Ocak 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder