Malzemeler:
- 3-4 adet havuç
- 1 s.b. yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 tutam kiyilmis dereotu
- 2 y.k. zeytinyagi
- Tuz, karabiber, çörek otu
Hazirlanisi:
1) Havuçlari küp seklinde dograyip bir miktar haslayin
2) Ayri bir kabin içinde ezilmis sarimsagi yogurt, kiyilmis dereotu, tuz ve karabiberle karistirin
3) Haslanan havuçlari bir tavaya aktarip zeytinyaginda birkaç saniye soteleyin ve sogumasi için kenara alin
4) Sogumus olan havuçlari yogurtlu karisima ekleyip karistirin ve servis tabagina aktarin
5) Üzerine çörek otu serpip soguk servis edin
Afiyet olsun :)
26 Ocak 2018 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder