Malzemeler:
- 3 t.k. granül kahve ( = MOKA)
- 1 ç.b. ilik süt
- 250 ml krema
- 2 paket vanilya
- 5 y.k. toz seker
- 250 gr mascarpone peyniri
- 4 dilim yulafli bisküvi
*Üzeri için: kakao
Hazirlanisi:
1) Bir kasenin içine ilik sütü ve kahveyi alip karistirin ve sogumasi için kenara alin
2) Kremayi seker ve vanilyayla birlikte bir kabin içinde krem santi kivamina gelene kadar çirpin
3) Ayri bir kabin içinde mascarpone peynirini ve sogumus olan sütlü kahveyi çirpin
4) Peynirli karisima krem santiyi ekleyip bir spatula yardimiyla karistirin
5) Kaselere birer y.k. mousse koyup üzerine bir miktar parçalanmis yulafli bisküvi serpin
6) Kalan mousse’i kaselere bölüstürüp üzerlerine kakao serpin
7) Hazir olan tatliyi en az 3-4 saat buzdolabinda dinlendirdikten sonra servis edin
Afiyet olsun :)
30 Ocak 2018 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder