Malzemeler:
- 4 adet tavuk fileto
*Sos için:
- 1 y.k. tereyagi
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 250 gr mantar
- 1 dis sarimsak
- 200 ml krema
- 200 ml süt
- 1 y.k. misir nisastasi
- 1 y.k. limon suyu
- 1 adet kesme seker
- 1/4 demet maydanoz
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Tavuk filetolarini tuz, karabiber ile birlikte bir miktar yagda kizartin ve kenara alin
2) Tavaya dogranmis mantarlari alip soteleyin
3) Sarimsagi, kremayi ve sütte eritilmis nisastayi ilave edip kaynamaya birakin
4) Limon suyunu, sekeri, baharatlari ve pismis tavuklari sosa ekleyip kisik ateste 5 dakika kadar pisirip sicak servis edin
Afiyet olsun :)
11 Ocak 2018 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder