Malzemeler:
- 1 adet karnabahar
- 1 adet patates
- 1 adet sogan
- 100 ml krema
- 4-5 s.b. su
- Tuz, muskat cevizi rendesi, karabiber
Hazirlanisi:
1) Parçalara bölünmüs karnabahari, patatesi ve sogani bir tencereye alin
2) Üzerine suyunu ekleyip sebzeler yumusayana kadar pisirin
3) Corbayi blenderdan geçirin
4) Tuzu, karabiberi, muskat cevizi rendesini ve kremayi ekleyip bir tasim daha kaynatin
5) Corbayi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
NOT: Corba kalin olursa, blenderdan geçirdikten sonra içine bir miktar sicak su ilave edip bir tasim daha kaynatabilirsiniz.
Afiyet olsun :)
24 Ocak 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder