Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 dis sarimsak
- 2 adet patates
- 1 y.k. domates salçasi
- 200 gr krem peynir (veya üçgen peynir)
- 1 y.k. margarin
- 2 s.b. tavuk suyu
- 4 s.b. sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Yaglari tencereye alin, iri dogranmis sogan ve patatesleri bir miktar kavurun
2) Sarimsagi ve salçayi ekleyin
3) Peyniri, tuzu ve karabiberi ilave ettikten sonra peynir eriyene kadar karistirin
4) Son olarak sicak suyunu ve tavuk suyunu katin, bir çirpma teli yardimiyla çorbayi çirparak kaynama noktasina gelene kadar karistirin
5) Kisik ateste sebzeler iyice yumusayana kadar pisirin
6) Hazir olan çorbayi blenderdan geçirin ve biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
31 Ocak 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder