Malzemeler:
- 1/4 adet lahana
- 1 adet sogan
- 3 dal taze sogan
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 ç.b. ceviz
- Tuz, karabiber
- 250 gr labne peyniri
- 4 y.k. yogurt
- 2 y.k. mayonez
*Üzeri için:
- 1 y.k. ayçiçek yagi
- 1 t.k. kuru nane
- 1 t.k. kirmizi toz biber
Hazirlanisi:
1) Ince kiyilmis lahanayi hafif tuzlu suda yaklasik 10 dakika kadar haslayin
2) Soganlari yemeklik kiyip yagda kavurun, üzerine lahanayi ekleyip bir miktar daha kavurduktan sonra sogumasi için kenara alin
3) Ayri bir kabin içinde labne peynirini, mayonezi ve yogurdu karistirin, üzerine sogumus olan lahanayi ekleyin
4) Tuz ve karabiberle tatlandirip karistirin ve servis tabagina alin
5) Üzerine ayri bir tavada naneli biberli yag yakip gezdirdikten sonra servis edin
Afiyet olsun :)
3 Ocak 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder