Malzemeler:
- 1 y.k. margarin
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 2 adet rendelenmis havuç
- 1 y.k. un
- 1 s.b. süt
- 2 s.b. sicak su
- 1 s.b. tavuk suyu
- Tuz, kuru maydanoz
Hazirlanisi:
1) Bir tencerede yaglari eritin, sonra içine unu katin ve kokusu çikana kadar kavurun
2) Rendelenmis havuçlari ekleyin ve kavurmaya devam edin
3) Üzerine sütü, tavuk suyunu ve sicak suyu ilave ettikten sonra çirpmaya baslayin
4) Kaynamaya basladiginda tuzunu ekleyin ve çirpmaya devam edin. Daha sonra altini kisin ve yaklasik 15 dakika daha kaynatin
5) Altini kapattiktan sonra karistirin ve kuru maydanoz ile tatlandirip biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
19 Ocak 2018 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder