Malzemeler:
*Et için:
- 800 gr dana eti
- 3 adet kirmizi paprika
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 1 dis sarimsak
- 1 tutam kekik
- Tuz, karabiber
*Diger malzemeler:
- Dürüm yufkasi
- Roka, domates, sogan, marul, ketçap, mayonez
Hazirlanisi:
1) Jülyen usulü kesilmis dana etini 1 dis sarimsak, karabiber ve yag ile birlikte tencereye alip kavurun ve kisik ateste pismeye birakin
2) Üzerine jülyen usulü dogranmis kirmizi biberleri ekleyip biberler yumusayana kadar pisirmeye devam edin
3) Hazir olan biberli eti dilediginiz malzemelerle birlikte dürüme sarip sicak servis edin
Afiyet olsun :)
6 Mart 2018 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder