Malzemeler:
- 2 dal pirasa
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 dal kereviz sapi
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 6 s.b. tavuk suyu veya sicak su
- 1 adet portakalin suyu
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Ince dogranmis sebzeleri bir tencereye alip yagda 1-2 dakika kadar soteleyin
2) Üzerine tavuk suyunu veya sicak suyu ve portakal suyunu ekleyin
3) Tuz ve karabiberle tatlandirip çorbayi pismeye birakin
4) Pisen çorbayi blenderdan geçirin ve sicak servis edin
NOT: Corbanizin kivami kalin olursa blenderdan geçirdikten sonra bir miktar su ekleyip bir tasim daha kaynatabilirsiniz.
Afiyet olsun :)
9 Mart 2018 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder