Malzemeler:
- ½ adet lahana
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 adet salatalik
- 2-3 adet kornison tursu
- 1 adet yesil elma
- ½ adet limonun suyu
- 2 y.k. light mayonez
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Lahanayi ince kiyip yag ile birlikte tavaya alin ve yumusayana kadar soteleyin
2) Sogumasi için bir kenara alin, o arada ayri bir kabin içine küp seklinde dogranmis elmayi, tursuyu, salataligi, light mayonezi, tuzu, karabiberi ve limon suyunu alip karistirin
3) Sogumus olan lahanayi karisima ilave edin
4) Tüm malzemeleri güzelce karistirdiktan sonra servis tabagina alin ve soguk servis edin
Afiyet olsun :)
7 Mart 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder