Malzemeler:
- 2 kutu krema
- 1 t.k. toz seker
- 1 t.k. tuz
- 1 paket kabartma tozu
- 1 adet yumurta (aki hamura, sarisi üzerine)
- Alabildigi kadar un
Hazirlanisi:
1) Un hariç bütün malzemeleri bir yogurma kabina alip karistirin
2) Üzerine yavas yavas un ekleyip yogurmaya baslayin ve kulak memesi kivaminda, ele yapismayan bir hamur elde edin
3) Hazir olan hamuru esit bezelere bölüp yuvarlayin ve pisirme kagidiyla kaplanmis firin tepsisine dizin
4) Üzerlerine yumurta sarisi sürüp önceden isitilmis 180 derecelik firinda kizarana kadar pisirin
5) Pisen pogaçalari ister ilik ister soguk servis edin
Afiyet olsun :)
25 Mayıs 2018 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder