Malzemeler:
- 4 y.k. zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 500 gr dondurulmus bezelye
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 y.k. tuzlu sebze çesnisi
- 1 tutam taze maydanoz
- Karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Ince dogranmis sogani yagda pembelesene kadar soteleyin
2) Üzerine yarim ay seklinde dogranmis havuçlari, küp seklinde dogranmis patatesleri ve bezelyeleri ekleyin
3) Salçayi ve baharatlari katip 2 dakika kadar daha soteledikten sonra yemege sicak suyunu verip kisik ateste pismeye birakin
4) Pismeye yakin kiyilmis taze maydanozu ilave edin
5) Hazir olan yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak veya ilik servis edin
Afiyet olsun :)
18 Mayıs 2018 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder