Malzemeler:
- 1 kg dana rosto (dilimlenmis)
- 1 adet sogan
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 2 adet çarliston biber
- 1/2 ç.b. ayçiçek yagi
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 y.k. biber salçasi
- 2 s.b. sicak su
- Tuz, karabiber, pul biber, kekik
Hazirlanisi:
1) Dana rosto için sebzeleri dograyip tepsiye dizin, üzerine etleri yerlestirin
2) Sosu için kalan tüm malzemeleri bir kabin içinde çirparak karistirip sebzeli etin üzerine gezdirin
3) Tepsinin üzerini alüminyum folyoyla örtün, yemegi önceden isitilmis 200 derecelik firina verin ve dana rosto dilimleri tamamen pisene kadar pisirin
4) Hazir olan sebzeli dana rostoyu biraz dinlendirdikten sonra (pilav veya patates püresi ile) sicak servis edin
Afiyet olsun :)
21 Mayıs 2020 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder