Malzemeler:
- 2 adet patates
- 1 adet sogan
- 2 y.k. zeytinyagi
- 1 ç.b. süt
- 2 s.b. tavuk suyu
- 3 s.b. sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Patatesleri ve sogani iri sekilde dograyip zeytinyagiyla birlikte tencereye alip birkaç saniye kavurun
2) Üzerine tuzu, karabiberi, tavuk suyunu, sicak suyu ve sütü ekleyip kisik ateste pismeye birakin
3) Sebzeler tamamen pistiginde çorbayi blenderdan geçirin ve tadini ve kalinligini kontrol edin
4) Corba çok kalin olduysa bir miktar sicak suyla açip bir tasim daha kaynatin ve altini kapattip biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
2 Mayıs 2020 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder