Malzemeler:
- 2 adet yumurta
- 1 su bardagi yogurt
- 1/2 su bardagi ayçiçek yagi
- 2 adet patates
- 2 adet kabak
- 2 adet havuç
- 2 adet kapya biber
- 1 çay bardagi (kabuklari ayiklanmis) siyah zeytin
- 2 yemek kasigi irmik
- 1 paket kabartma tozu
- Alabildigi kadar un
- Tuz, karabiber, nane, pul biber, kekik, tavuk baharati
- 2 adet yumurta
- 1 su bardagi yogurt
- 1/2 su bardagi ayçiçek yagi
- 2 adet patates
- 2 adet kabak
- 2 adet havuç
- 2 adet kapya biber
- 1 çay bardagi (kabuklari ayiklanmis) siyah zeytin
- 2 yemek kasigi irmik
- 1 paket kabartma tozu
- Alabildigi kadar un
- Tuz, karabiber, nane, pul biber, kekik, tavuk baharati
Üzerine: susam, cörek otu
Hazirlanisi:
1. Yumurtalari, yogurdu ve yagi bir kabin içinde çirpin
2. Sebzeleri temizleyip rendeleyin, kapya biberleri incecik kiyin ve sivi harca ekleyin
3. Üzerine baharatlari, siyah zeytini, irmigi ve alabildigi kadar unu katip kek hamuru kivaminda bir hamur elde edin
4. Harci yaglanmis cam firin kabina aktarip üzerine susam ve cörek otu serpip önceden isitilmis 180 derecelik firinda pisirin
5. Pisen light mücveri ilindiktan sonra dilediginiz gibi dilimleyip istege göre ilik veya soguk servis edin
1. Yumurtalari, yogurdu ve yagi bir kabin içinde çirpin
2. Sebzeleri temizleyip rendeleyin, kapya biberleri incecik kiyin ve sivi harca ekleyin
3. Üzerine baharatlari, siyah zeytini, irmigi ve alabildigi kadar unu katip kek hamuru kivaminda bir hamur elde edin
4. Harci yaglanmis cam firin kabina aktarip üzerine susam ve cörek otu serpip önceden isitilmis 180 derecelik firinda pisirin
5. Pisen light mücveri ilindiktan sonra dilediginiz gibi dilimleyip istege göre ilik veya soguk servis edin
NOT: Bu tarifte dilediginiz sebzeleri kullanabilirsiniz!
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder