Malzemeler:
- 1 kg taze fasulye
- 1 adet büyük sogan
- 2 adet büyük domates
- 2 adet sarimsak
- 1 tutam maydanoz
- 2 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- Sicak su
- 1 kg taze fasulye
- 1 adet büyük sogan
- 2 adet büyük domates
- 2 adet sarimsak
- 1 tutam maydanoz
- 2 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Taze fasulyeleri temizleyip dilediginiz büyüklükte kesin
2) Tencereye sirasiyla küp seklinde dogranmis sogan, fasulye, küp seklinde dogranmis domates olacak sekilde dizin
3) Bu islemi tüm sebzeler bitene kadar sirayla tekrarlayin
4) Son olarak üzerine kiyilmis maydanozu, ezilmis sarimsaklari, sekeri, tuzu, yagi ve sicak suyu ilave edip pismeye birakin
1) Taze fasulyeleri temizleyip dilediginiz büyüklükte kesin
2) Tencereye sirasiyla küp seklinde dogranmis sogan, fasulye, küp seklinde dogranmis domates olacak sekilde dizin
3) Bu islemi tüm sebzeler bitene kadar sirayla tekrarlayin
4) Son olarak üzerine kiyilmis maydanozu, ezilmis sarimsaklari, sekeri, tuzu, yagi ve sicak suyu ilave edip pismeye birakin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder