Malzemeler:
- 500 gr kültür mantari
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 dis ezilmis sarimsak
- Tuz, karabiber
- 1 su bardagi yogurt
- 500 gr kültür mantari
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 dis ezilmis sarimsak
- Tuz, karabiber
- 1 su bardagi yogurt
- Pul biber
Hazirlanisi:
1. Mantarlari temizleyip dilediginiz sekilde kesin ve yag ile birlikte tavaya alip soteleyin
2. Üzerine ezilmis sarimsagi, tuzu ve karabiberi ekleyip sotelemeye devam edin
3. Pisen mantarlari sogumasi için bir kenara alin
4. Sotelenmis mantarlari yogurt ile karistirip servis tabagina aktarin, pul biber serpin ve soguk servis edin
2. Üzerine ezilmis sarimsagi, tuzu ve karabiberi ekleyip sotelemeye devam edin
3. Pisen mantarlari sogumasi için bir kenara alin
4. Sotelenmis mantarlari yogurt ile karistirip servis tabagina aktarin, pul biber serpin ve soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder