Malzemeler:
- 1 L su
- 1 adet limonun suyu
- 1 çay bardagi tel sehriye
- Tuz
- Karabiber
- 1 L su
- 1 adet limonun suyu
- 1 çay bardagi tel sehriye
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Tavuk suyundan bir kabin içine bir bardak alip unu içinde karistirin
2. Kalan tavuk suyunu tencereye alip kaynamaya birakin
3. Kaynamaya basladiginda limon suyunu, sehriyeleri ve baharatlari ilave edin
4. Yaklasik 10 dakika kadar daha kisik ateste pisirdikten sonra altini kapatip biraz dinlendirdikten sonra servis edin
1. Tavuk suyundan bir kabin içine bir bardak alip unu içinde karistirin
2. Kalan tavuk suyunu tencereye alip kaynamaya birakin
3. Kaynamaya basladiginda limon suyunu, sehriyeleri ve baharatlari ilave edin
4. Yaklasik 10 dakika kadar daha kisik ateste pisirdikten sonra altini kapatip biraz dinlendirdikten sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder