Malzemeler:
- 500 gr kusbasi et
- 500 gr kusbasi et
- 500 gr barbunya
- 1/3 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 1/3 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Etleri bir tencereye alip yaglari katip kavurun
2. Üzerine yemeklik dogranmis sogani ve barbunyayi ekleyin
1. Etleri bir tencereye alip yaglari katip kavurun
2. Üzerine yemeklik dogranmis sogani ve barbunyayi ekleyin
3. Salçayi, tuzu ve kirmizi toz biberi ilave edin
4. Yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ekleyip suyunu da verin ve kisik ateste yemegi pisirin
5. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
4. Yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ekleyip suyunu da verin ve kisik ateste yemegi pisirin
5. Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder