Malzemeler:
- 500 gr beyaz lahana
- 6 adet domates
- 5 dis sarimsak
- 2 çay bardagi üzüm sirkesi
- 2,5 yemek kasigi tuz
- 2 yemek kasigi toz seker
- Ayçiçek yagi (üzerine)
- 500 gr beyaz lahana
- 6 adet domates
- 5 dis sarimsak
- 2 çay bardagi üzüm sirkesi
- 2,5 yemek kasigi tuz
- 2 yemek kasigi toz seker
- Ayçiçek yagi (üzerine)
Hazirlanisi:
1) Lahanalari ince dograyin ve bir kaba alin
2) Domatesleri rendeleyip üzerine ekleyin
3) Üzerine ezilmis sarimsaklari, sirkeyi, tuzu ve sekeri ekleyin
4) Güzelce karistirdiktan sonra kavanozlara bölüstürün
5) Tursularin üzerlerine bir miktar ayçiçek yagi gezdirip agizlarini kapatin
6) Günes görmeyen serin bir yerde 3 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz
1) Lahanalari ince dograyin ve bir kaba alin
2) Domatesleri rendeleyip üzerine ekleyin
3) Üzerine ezilmis sarimsaklari, sirkeyi, tuzu ve sekeri ekleyin
4) Güzelce karistirdiktan sonra kavanozlara bölüstürün
5) Tursularin üzerlerine bir miktar ayçiçek yagi gezdirip agizlarini kapatin
6) Günes görmeyen serin bir yerde 3 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder