Malzemeler:
- 2 adet minik kabak
- 1 adet büyük sogan
- 2 adet büyük domates
- 2 adet sarimsak
- 2 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- Sicak su
- 2 adet minik kabak
- 1 adet büyük sogan
- 2 adet büyük domates
- 2 adet sarimsak
- 2 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Bir tencerenin icinde ay seklinde dogranmis soganlari soteleyin
1. Bir tencerenin icinde ay seklinde dogranmis soganlari soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis dolmatesleri ve sarimsaklari ekleyin
3. Temizlenmis kabaklari ekleyip 1 cay bardagi sicak su ilave edin
4. Sekeri ve tuzu katip kisik ateste pismeye birakin
5. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder