Malzemeler:
- 1 kg dana kiyma
- 1 kg dana kiyma
- 3 dis sarimsak
- 4 adet kapya biberi
- 1 bag maydanoz
- Tuz, karabiber, pul biber
- Tepsiyi yaglamak için: 1 yemek kasigi domates salçasi
- Üzeri için: 2 adet sogan, 2 adet sivri biber, 2 adet domates
Hazirlanisi:
1. Sarimsaklari, kapya biberleri ve maydanozu robottan gecirin
1. Sarimsaklari, kapya biberleri ve maydanozu robottan gecirin
2. Derin bir kabin için kiymayi, kiyilmis sebzeleri ve baharatlari alip yogurun
3. Firin tepsisine salca sürüp üzerine köfteyiyi yayin ve dilimlenmis sogan, biber ve domatesle süsleyin
4. Kebabi önceden isitilmis 240 derecelik firinda 30- 40 dakika pisirin
5. 5 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder