Malzemeler:
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi biber salçasi
- Tuz
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi biber salçasi
- Tuz
- 1/8 demet maydanoz
Hazirlanisi:
1. Karnabahari çiçeklere ayirip hafif tuzlu suda haslayin, suyunu süzüp servis tabagina alin
2. Bir kasede yogurdu ezilmis sarimsak (ve gerekirse bir miktar tuz) ile karistirin
3. Yogurdu tabaga yayip üzerine yagda kavrulmus salcayi ekleyin
1. Karnabahari çiçeklere ayirip hafif tuzlu suda haslayin, suyunu süzüp servis tabagina alin
2. Bir kasede yogurdu ezilmis sarimsak (ve gerekirse bir miktar tuz) ile karistirin
3. Yogurdu tabaga yayip üzerine yagda kavrulmus salcayi ekleyin
4. Haslanmis karnabaharlari üzerine dizip kiyilmis maydanoz serpin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder