Malzemeler:
- 750 gr taze hamsi
- 1 su bardagi ince misir unu
- Tuz
- Ayçiçek yagi
- 750 gr taze hamsi
- 1 su bardagi ince misir unu
- Tuz
- Ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1. Hamsileri temizleyip yikayin
2. Tuzla misir ununu karistirip hamsileri bulayin
3. Teflon tavaya ayçiçek yagi döküp misir unlu hamsileri dizin
4. Tavanin altini açip kizarana kadar pisirin ve diger tarafinin pismesi için bir tabakla ters çevirin
5. Biraz daha yag döküp pisirmeye devam edin
6. Iki tarafi da pistikten sonra sicak servis edin
1. Hamsileri temizleyip yikayin
2. Tuzla misir ununu karistirip hamsileri bulayin
3. Teflon tavaya ayçiçek yagi döküp misir unlu hamsileri dizin
4. Tavanin altini açip kizarana kadar pisirin ve diger tarafinin pismesi için bir tabakla ters çevirin
5. Biraz daha yag döküp pisirmeye devam edin
6. Iki tarafi da pistikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder