Malzemeler:
- 1 kg mandalina
- 1 kg toz seker
- ½ çay bardagi su
- ¼ adet limonun suyu
- 1 kg mandalina
- 1 kg toz seker
- ½ çay bardagi su
- ¼ adet limonun suyu
Hazirlanisi:
1. Mandalinalarin kabuklarini soyup dilimleyin, meyvesinin beyaz kisimlarini alip ikiye bölün
2. Bütün malzemeleri bir tencereye alip reçel kivam alana kadar kaynatin
3. Hazir olan reçeli kavanozlara bölüstürüp serin ve karanlik ortamda muhafaza edin
1. Mandalinalarin kabuklarini soyup dilimleyin, meyvesinin beyaz kisimlarini alip ikiye bölün
2. Bütün malzemeleri bir tencereye alip reçel kivam alana kadar kaynatin
3. Hazir olan reçeli kavanozlara bölüstürüp serin ve karanlik ortamda muhafaza edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder