Malzemeler:
- 1 kg patates
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, pul biber, kekik,...
- 1 kg patates
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, pul biber, kekik,...
Hazirlanisi:
1. Patateslerin kabuklarini soyup yikayin ve elma dilimi seklinde dograyip bir kaba alin
2. Üzerine ayçiçek yagini ve baharatlari ekleyip harmanlayin
3. Hazir olan patatesleri pisirme kagidiyla kapli tepsiye dizin ve önceden isitilmis 200-220 derecelik firina verin
4. Patatesler pisip nar gibi kizardiginda firindan alip sicak servis edin
1. Patateslerin kabuklarini soyup yikayin ve elma dilimi seklinde dograyip bir kaba alin
2. Üzerine ayçiçek yagini ve baharatlari ekleyip harmanlayin
3. Hazir olan patatesleri pisirme kagidiyla kapli tepsiye dizin ve önceden isitilmis 200-220 derecelik firina verin
4. Patatesler pisip nar gibi kizardiginda firindan alip sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder