Malzemeler:
- 1 kg taze bezelye
- 500 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 2 adet patates
- ½ y.k. domates salçasi
- ½ y.k. biber salçasi
- 1 tutam maydanoz
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Dana kusbasiyi yagda soteleyin, üzerine yemeklik dogranmis sogani ilave edin
2) Ayiklanmis taze bezelyeyi, küp seklinde dogranmis havuçlari ve patatesleri, kiyilmis maydanozu, salçalari ve baharatlari ekleyip 1-2 dakika daha soteledikten sonra sicak suyunu katip yemegi kisik ateste pismeye birakin
3) Biraz dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun :)
1 Kasım 2017 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder