Malzemeler:
- 500 gr fasulye
- 6 adet domates
- 5 dis sarimsak
- 1 tutam dereotu
- 2 ç.b. üzüm sirkesi
- 2,5 y.k. tuz
- 2 y.k. toz seker
- Ayçiçek yagi (üzerine)
Hazirlanisi:
1) Fasulyeleri temizleyip küçük küçük dograyin ve bir tencereye alip 8 dakika kadar kaynar suda haslayin
2) Domatesleri rendeleyip buyuk bir kaba alin
3) Üzerine kiyilmis dereotunu, ezilmis sarimsaklari, sirkeyi, tuzu ve sekeri ekleyin
4) Hazir olan fasulyeleri de bu karisima aktarin ve güzelce karistirdiktan sonra kavanozlara bölüstürün
5) Tursularin üzerlerine bir miktar ayçiçek yagi gezdirip agizlarini kapatin
6) Günes görmeyen serin bir yerde 10 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz
Afiyet olsun :)
17 Kasım 2017 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder