Malzemeler:
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 1 adet kapya biber
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet domates
- ½ ç.b. zeytinyagi
- 1 t.k. domates salçasi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Yemeklik dogranmis sogani yagda soteleyin
2) Üzerine küp seklinde dogranmis biberi, havucu, patatesi ve domatesi ekleyin
3) Temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ve salçayi ilave edip sotelemeye devam edin
4) Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra sicak suyu ekleyin ve kisik ateste pismeye birakin
5) Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
Afiyet olsun :)
1 Kasım 2017 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder