Malzemeler:
- 250 gr un
- 100 gr tereyagi
- 1 adet yumurta sarisi
- 60 gr pudra sekeri
- 1 paket vanilya
- 4 y.k. süt
- 1 t.k. tarçin
- 1 çimdik tuz
- 50 gr damla çikolata
Hazirlanisi:
1) Tereyagini, yumurta sarisini ve pudra sekerini bir kaba alip karistirin
2) Sütü, unu, tarçini, tuzu ve damla çikolatayi katip yumusak bir hamur elde edin
3) Hamuru streç folyoya sarip 20 dk buzdolabinda dinlendirin
4) Dinlenen hamurdan ceviz büyüklügünde toplar koparip avucunuzun içiyle bastirin ve yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
5) Kurabiyeleri önceden isitilmis 180 derecelik firinda 10-12 dk pisirin
6) Tamamen soguduktan sonra servis edin
Afiyet olsun :)
10 Kasım 2017 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder