Malzemeler:
- 1 kg bahçe biberi ( = kil biber)
- 500 ml üzüm sirkesi
- 7 dis sarimsak
- 1/2 ç.b. ayçiçek yagi
- 1 y.k. tuz
- 1/4 demet maydanoz
Hazirlanisi:
1) Üzüm sirkesini ve yagi derin bir kaba alin
2) Sarimsaklari tuzla dövüp sirkeli yaga ekleyin
3) Yikanmis biberleri teflon tavada veya firinda közleyip sirkeli karisima aktarin ve biberler soguyana kadar bekletin
4) Sogumus olan biberleri saklama kabina dizin, üzerine sirkesini ekleyip kapagini kapatin
5) Tursuyu 24 saat buzdolabinda dinlendirdikten sonra tüketebilirsiniz
Afiyet olsun :)
2 Kasım 2017 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder