Malzemeler:
- 500 gr tavuk gögsü
- ½ ç.b. ayçiçek yagi
- 1 adet kapya biber
- 2 adet sivri biber
- 2 adet rendelenmis domates
- 2 s.b. bezelye
- 2-3 y.k. nar eksisi
- 2 adet kesme seker
- Tuz, karabiber, kekik, tavuk baharati, köri
- 1 s.b. sicak su
Hazirlanisi:
1) Tavuklari temizleyip iri kusbasi seklinde dograyin ve yag ile birlikte tencereye alip soteleyin
2) Üzerine yemeklik dogranmis sebzeleri ekleyip sotelemeye devam edin
3) Baharatlari, nar eksisini, sicak suyu ve sekeri ilave edip yemegi pismeye birakin
4) Pisen yemegi sicak servis edin
Afiyet olsun :)
26 Kasım 2017 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder