29 Kasım 2017 Çarşamba

TURSU KAPUSKA (ev yapimi lahana tursusuyla yapilmis bir Rumeli yemegidir)

Malzemeler:
-1/4 adet lahana tursusu (lahana tursusunu daha önce tariflerimizde fotograf ve video olarak paylasmistik)
- 1 adet sogan
- 1 adet chili biberi
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. margarin
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Sicak su
- Tuz, karabiber

Hazirlanisi:
1) Sogani yemeklik dograyip yagda kavurun
2) Üzerine ince dogranmis tursu lahanayi, salçayi, chili biberini, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3) Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4) Kapuska pistikten sonra altini kapatip 20-30 dakika dinlendirdikten sonra servis edin

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder