Malzemeler:
- 2 adet sogan
- 5 adet yesil biber
- 2 adet havuç
- 1 adet kereviz sapi
- 500 gr tavuk gögsü
- 1 s.b. bezelye
- 1 ç.b. misir
- 2 adet domates
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 1 ç.b. chili sosu
- 1 t.k. tavuk baharati
- 1 t.k. ras-el-hanout
- 1 ç.b. su
- Tuz, karabiber, pul biber
Hazirlanisi:
1) Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip sirasiyla yagda soteleyin
2) Üzerine kusbasi dogranmis tavuk gögsünü ekleyip sotelemeye devam edin
3) Konserve bezelyeyi, misiri, küp seklinde dogranmis domatesleri ilave edin
4) Son olarak chili sosu, baharatlari ve suyu ekleyip yemegi pismeye birakin
Afiyet olsun :)
6 Nisan 2017 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder