Malzemeler:
- 1 adet bütün tavuk gögsü
- 2 y.k. misir nisastasi
- 2 y.k. köri
- ½ ç.b. chili sosu
- 100 ml krema
- Ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Tavuk gögsünü temizleyip kusbasi dilimleyin ve bir kaba alin
2) Üzerine misir nisastasini, köriyi, chili sosu, tuzu ve karabiberi ilave edip karistirin ve buzdolabinda 1-2 saat dinlendirin
3) Marine olmus tavuklari çok az bir miktar yag ile kizdirilmis tavaya aktarin ve her tarafi güzelce kizarana kadar pisirin
4) Üzerine kremayi ilave edin ve krema kalinlasana kadar kisik ateste pisirmeye devam edin
5) Hazir olan tavuklari sicak servis edin
Afiyet olsun :)
28 Nisan 2017 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder