Malzemeler:
- 1 adet bütün tavuk gögsü
- 1 adet sogan
- 3 adet sivri biber
- 2 adet patates
- 500 gr taze bezelye
- 200 gr mantar
- 1 adet domates
- 1 y.k. margarin
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 1 t.k. biber salçasi
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 y.k. soya sosu
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Küp seklinde dogranmis tavuk parçalarini yagda kavurun
2) Üzerine dogranmis biberleri ve sogani ekleyin
3) Dogranmis patatesleri, domatesi, taze bezelyeleri ve mantarlari ilave edip kavurmaya devam edin
4) Salçalari ve baharatlari ekleyin, suyunu verin ve yemegi kisik ateste pismeye birakin
Afiyet olsun :)
28 Nisan 2017 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder