Malzemeler:
- ¼ lahana
- 3 adet kücük havuç
- 1 çay bardagi kuru sari üzüm
- 1 çay bardagi ceviz
- 1 adet kirmizi elma
- 2 tatli kasigi köri tozu
- 2 yemek kasigi mayonez
- 3 yemek kasigi yogurt
- 1 adet misket limon
- 1 tutam maydanoz veya dereotu
- Karabiber
- Tuz
- Istege göre yarim çay kasigi tarçin
Hazirlanisi:
Lahanayi ince ince kiyin ve üzerine rendelenmis havuçlari ekleyin. Önceden islatilmis üzümleri, iri dogranmis cevizleri, elmayi ve maydanozlari ilave edin. Ayri bir kabin içine mayonezi, yogurdu, limon suyunu, köriyi, karabiberi ve tuzu alip çirpin. Elde etmis oldugunuz bu sosu salataniza döküp karistirin ve servis edin.
Afiyet olsun :)
30 Mart 2015 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder