Malzemeler:
• 1 kase hașlanmıș meksika fasülyesi
• 1 adet hașlanmıș brokoli
• 1 adet kabak
• 1 y.k. + ½ ç.b. zeytinyağı
• 1 diș sarımsak
• 1 tutam dereotu
• Balsamik sirke
• Karabiber
• Tuz
Hazirlanisi:
Kabağı yarım ay șeklinde doğrayıp 1 yemek kașığı zeytinyağı ile tavada soteleyin. Hașlanmıș meksika fasülyelerini ve brokolileri bir kabın içine alıp üzerine sotelenmiș kabakları ekleyin. Rendelenmiș sarımsağı, kıyılmıș dereotunu, balsamik sirkesini, karabiberi ve tuzu ekledikten sonra karıștırın ve servis edin.
Afiyet olsun :)
30 Mart 2015 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder