Malzemeler:
- 2 adet patlıcan
- 2 y.k. sıvı yağ
- 1 y.k. un
- 1 ç.k. muskat cevizi
- 1 s.b. yoğurt
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
Patlıcanları közleyin ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra kabuklarını soyun ve küçük parçalar haline getirin. Daha sonra bir tencerenin içine sıvı yağı ve unu alın. Unu biraz kavurduktan sonra içine patlıcanları atıp kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve muskat cevizi ile tatlandırdıktan sonra soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra yoğurdu ilave edip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
29 Mart 2015 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder